Pneumatike Hidraulike

Pneumatike Hidraulike

Pneumatike Hidraulike

Vizore Ajri

Piston me 3 shifra

Pistona cilindrik 

Valvula komandime Manual

Elektrovalvul komandim vajo

Shina valvulash

Rregullus presjoni dhe filtrus ajri

Tuba ajri 

Psitona Ajri cilindrik Rikthim

Pistona Ajri me 3 shina

Pistona Ajri Kuadrat

Set elektrovalvulash

Elektrovalvul  me 3 dalje

Barometer elektrik dhe mekanik

Valvul Inoxi ajer

Aspirator Ajri

Aksesor Pirstoni

Pistona Cilindrik te Vegjel

Elektrovalvula komandimi

Elektrovalvula Avully

Elektrovalvu Komandimi

NO edhe NC

Pedale Ajri

Rekorderi Ajri

Partnerët

Address

Rr. e Barrikadave, mbrapa maternitetit, Nr. 133, Tiranë, Shqipëri

Telephone

+355 4 222 4425 

+355 69 20 91 843 

E-mail

office@saldielectric.al

×

Powered by WhatsApp Chat

× Përshëndetje!