MATERIALE ELEKTRIKE DHE INDUSTRIALE

Rreth NeshShiko Katalogun
9

Elektrike Industriale

9

Pneumatike dhe Hidraulike

9

Mates Energjie

9

Elektronike

Përse jemi Ne, Zgjedhja Juaj

Saldi Electric është një kompani prestigjoze që operon suksesshëm prej 17 vitesh në tregun shqiptar dhe konkuron denjësisht në tregëtimin e një game të gjerë të materialeve industriale dhe elektrike për shtëpi. 

Saldi Electric shpreson që ju do të gjeni jo vetëm atë që kërkoni por dhe një partner të besueshëm për të bashkëpunuar. 

Ne synojmë që të krijojmë një standard të lartë në tregun shqiptar për materialet elektrike dhe industriale si dhe për të krijuar një linjë unike në shërbim të kërkesave tuaja. 

Dëshmitarë

“Faleminderit” 

Shërbimi ishte i shkëlqyeshëm. Në kohë dhe profesional. Në të ardhmen, kjo është e vetmja kompani elektrike me të cilën do të kontaktoja.

B. D.

“Shërbim jashtëzakonisht i mirë” 

Stafi juaj është gjithmonë i sjellshëm, informues dhe shumë i informuar për çdo produkt. Produkte të shkëlqyera dhe çmime konkuruese.

M. H.

Address

Rr. e Barrikadave, mbrapa maternitetit, Nr. 133, Tiranë, Shqipëri

Telephone

+355 4 222 4425 

+355 69 20 91 843 

E-mail

office@saldielectric.al

×

Powered by WhatsApp Chat

× Përshëndetje!