Barometra Elektrik dhe mekanik

Barometra Elektronik

Barometra Mekanik

BarometraFiletimi
Barometra Mekanik40x6
Barometra mekanik40x10
Barometra elektrik40x6

Partnerët

Address

Rr. e Barrikadave, mbrapa maternitetit, Nr. 133, Tiranë, Shqipëri

Telephone

+355 4 222 4425 

+355 69 20 91 843 

E-mail

office@saldielectric.al

× Përshëndetje!