Rregullator presjoni dhe filtrim ajri

Rregullator presjoni dhe filtrim ajri

Modelifiletimi
OU-Mini1/4
OFR-Mini1/4
OR-Mini1/4
OF-Mini1/4
OL-Mini1/4
OU-Midi1/2
OFR-Midi1/2
OR-Midi1/2
OF-Midi1/2
OL-Midi1/2
OU-Midi3/4
OFR-Midi3/4
OR-Midi3/4
OF-Midi3/4
OL-Midi3/4

Partnerët

Address

Rr. e Barrikadave, mbrapa maternitetit, Nr. 133, Tiranë, Shqipëri

Telephone

+355 4 222 4425 

+355 69 20 91 843 

E-mail

office@saldielectric.al

× Përshëndetje!